TOP GUIDELINES OF بهبود هضم غذا

Top Guidelines Of بهبود هضم غذا

Top Guidelines Of بهبود هضم غذا

Blog Article

آماده کردن چای نعنا در خانه از طریق روش های زیر بسیار ساده است:

مطالب آشپزی جدیدی به صورت روزانه در این وبلاگ در حال انتشار است که پیشنهاد می‌کنیم از صفحه وبلاگ آن را پیگیری کنید.

مصرف انواع گونه های نعناع برای کاهش دل درد موثر هستند اما دمنوش نعناع فلفلی موثرترین نوع نعناع برای رفع این مشکل در گرفته شده است.

دمنوش ها و جوشانده های گیاهی میان برخی افراد طرفدارانی حتی بیش از چای سیاه و سبز دارد. با این حال، با خواص و طرز تهیه چند دم کرده و جوشانده آشنا شوید اما یادتان باشد اگر بیماری خاصی دارید قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید و اگر بیمار نیستید از زیاده روی و مصرف پیاپی آن ها حتما خودداری کنید.

نعناع یک گیاه بسیار معطر و با خواص دارویی و درمانی متعددی است که از دم نوش آن برای درمان مشکلات گوارشی، ریه، کبد، سرماخوردگی، فشارخون، دیابت، لاغری و... استفاده می شود.

با توجه به مقاله ای از بریگز که در ژورنال دارویی کانادا چاپ شد، هم برگ و هم روغن نعنا به عنوان عمل ضد اسپاسم در پزشکی سنتی استفاده می شوند. ماهیت ضد اسپاسم و آرامش بخش منتول کمک می کند از استرس ذهنی خلاص شوید.

نعناع خواص ضداسپاسمی دارد که می‌تواند در کاهش درد قاعدگی تاثیر زیادی داشته باشد. اسپاسم عضلات رحم یکی از علل اصلی درد و ناراحتی در دوره قاعدگی است. خوردن یا نوشیدن دم‌نوش نعناع می‌تواند باعث تسکین این اسپاسم‌ها و کاهش درد قاعدگی مرتبط با آنها شود.

وقتی مریض می شوید، گاهی حالت تهوع به شما دست می دهد. یک مطالعه روی خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی منتا پیپریتا توسط دکتر راجیندر سینگ و همکارانش نشان داد که نعنا و روغن آن می تواند در پزشکی سنتی برای درمان تهوع به کار رود.

در حالی که چای نعناع فلفلی اغلب به دلیل طعم خوبی که دارد نوشیده می شود اما به ندرت مورد مطالعه علمی قرار گرفته است و این عصاره نعناع فلفلی است که مورد مطالعه قرار گرفته است.

خواص چای نعناع برای زنان، مردان و پوست + مضرات و طرز تهیه دمنوش

از سوی دیگر یک مطالعه حیوانی نشان داد موش‌ هایی که عصاره نعناع فلفلی دریافت کردند کاهش وزن بیشتری نسبت به گروه کنترل داشتند.

ضد برودت معده و ???? ????? ? ????? ????? کبد، ضد سرفه مزمن، تنگی نفس، سل، زخم ریه، زخم روده، استسقاء، یرقان، مسهل، اخلاط غلیظ و رقیق، مدر، ضد دردهای کلیه و مثانه و رحم.

این گیاه، از بین برنده سنگ کیسه صفرا بوده؛ غلظت خون را کاسته؛ چربی خون را پایین می آورد؛ و با شستشوی کلیه، بـسـیـاری از بـیماری هایش را بهبود می دهد.

- طبع آن گرم است. - دم کرده این گیاه یک تونیک و مقوی برای تقویت روح، بدن و افزایش طول عمر است. - جهت معالجه يبوست شب ها از دم کرده این گیاه بنوشید. - جهت درمان وبا از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - مریم گلی برای انواع تب ها مفید می باشد. - جهت اختلالات کبدی از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - برای بیماری صرع و فلج از دم کرده این گیاه می توان استفاده کرد. - مریم گلی آرام کننده اعصاب و تقویت کننده عضلات است. - جهت درمان دل درد و نفخ کمی مریم گلی را کف مال کرده، در دهان ریخته آهسته بمکید تا درد برطرف شود. - خانم های نازا از دم کرده این گیاه استفاده کنند. - مریم گلی پایین آورنده فشار خون است. - جهت پوست های چرب از بخور مریم گلی استفاده شود. - شست و شو با جوشانده مریم گلی جهت خارش پوست مفید است. - برای درمان سوختگی از ضماد جوشانده مریم گلی استفاده می شود. - برای درمان برفک دهان ۱۰ گرم مریم گلی را در ۱۰۰ میلی لیتر آب سرد ریخته حرارت می دهیم تا به جوش آید و ۱۰ دقیقه بجوشد، سپس آن را ۱۰ دقیقه دم کرده در دهان مزمزه می کنیم. - جهت برطرف کردن اسهال ۱۰ گرم مریم گلی را در ۱۰۰ میلی لیتر آب جوش ریخته ۱۰ دقیقه دم کرده صاف نموده، بعد از هر غذا یک فنجان بنوشید.

Report this page